Stom

Ik voel me stom, hoe kon ik toch denken dat een gast van 24 die tien jaar jonger is toch in mij zou geïnteresseerd zijn, Niet dus. Ik zal het even uitleggen, vorige week was het nieuwjaarsreceptie van de brandweer. Mijn vaste vriendinnen waren er, ik had mij eerst voorgenomen om vroeg naar huis te gaan, niet te veel te drinken maar ach wie wacht er op mij… niemand. Een voor een gingen de mensen naar huis ,ook mijn vriendinnen. Nog een bleef over omdat zij ook alleen is. Het feest(je) begon op gang te komen en er werd gedanst . Een van de stagiairs begon met mij te dansen, het was super leuk, drinken, lachen ,dansen. tot zelfs een kus. Ik verschoot maar ik gaf mij over! Zo een knappe gast, dat liet ik niet gaan. Om den duur was het half vier, ik moest door, ik moest eruit om zeven uur, ik ging naar mijn paarden. Hij wou mee! Ik zei dat dat niet kon , hij wandelde nog mee met mij naar buiten en kuste mij nog eens hopend dat ik hem meenam. Nee zei ik en ik wandelde snel en zat naar huis met spijt in het hart. ik moest er uit om zeven dat kon ik niet maken. we hadden elkaar wel ng snel toegevoegd op facebook . Thuis ben ik gewoon in mijn bed gedoken en in slaap gevallen, de wekker deed pijn, de kater zinderde na. Ik keek op facebook en ja hoor hij had nog gezwaaid , ik zwaaide terug , de rest was voor later ik kon nog niet helder denken. Ondanks de kater zweefde ik, zo een fijne avond.Die avond had mij een boost gegeven. Om tien uur had hij zelfs nog een bericht gestuurd of ik er was uitgeraakt. Ik had geantwoord ja maar het pikte wel, ik kreeg een lach reactie terug. De rest van de week heb ik hem met rust gelaten, ik kreeg ook geen reacties meer terug. Toch zelf dan maar eens gestuurd, zijn antwoorden bleven oppervlakkig waardoor ik vandaag toch gewoon mijn stoute schoenen heb aangetrokken en hem heb gevraagd of hij spijt had. zijn antwoord was nee maar het had ni mogen gebeuren. Daar zat ik dan verweesd naar mijn scherm te kijken. Het had ni mogen gebeuren, stel u voor als ik die toch mee naar huis had genomen? Dat gaat nog tof worden volgende keer op de brandweer, iedereen dat ons heeft zien kussen, er is zelfs een filmpje van…Ma bon de lucht is nu geklaard tussen ons en we zien wel weer. jammer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s