Gehaast

Zondag was een fijne dag. Wel vroeg moeten opstaan om naar de paarden te gaan maar eens daar voelde ik mij goed. Mijn vriendin kon niet op wandeling want ze had het verschot dus ben ik gauw maar alleen gegaan. Ik heb toch zo een dankbaar paard ( eigenlijk is het mijn vriendin haar paard, maar ik rij er het meeste mee) bomproof, van alle markten thuis. Ik kon geen grote toer doen want we gingen daarna mijn pa zijn verjaardag vieren. Mijn pa had er trouwens zin , het kon niet op een etentje met champagne en al. Hij had trouwens ideeën om de route 66 te gaan doen. Ik kon het alleen maar aanmoedigen. Hij beloofde mij ook nog een appartement en hij wou zich de nieuwe 6 reeks van BMW aanschaffen. Niks op tegen, ik zal die 4 reeks wel overnemen die hij nu heeft ….Ik was trouwens blij dat ik thuis was geraakt , ik moet echt opletten met drinken en rijden. geen goed idee. ’s avonds nog want neflix gekeken en dan mijn bed maar in.

De wekker kwam weer veel te vroeg en de champagne zat nog in mijn hoofd. Ik had trouwens ook buikpijn want ik had laat nog een pizza besteld. Geen goed idee. Ik had afgesproken met een collega om te carpoolen. Ik ken haar al langer maar ze is nieuw bij ons. Op het werk konden we jammer genoeg niet veel doen want het netwerk heeft bijna heel de dag uitgelegen, pas het laatste uur heb ik mijn bestelling voor Litouwen kunnen maken.Op weg naar huis kwamen op het spontane idee om een terrasje te doen. Toch heel de tijd had ik een vreemd gevoel, alsof ik iets vergeten was. Nadenken nee , niets kwam in mij op. Tot 1845 hr ik keek op mijn gsm en zag een gemist gesprek , ik wou mijn voicemail liever niet luisteren maar kreeg een benauwd gevoel. Inderdaad het werd bevestigd , ik had ziekenwagen dienst en ik was het rats vergeten …… Hoe dom, mijn vriendin achtergelaten en naar huis gerend ( ze ging mij de rekening doorsturen), snel omgekleed , helemaal buiten adem toen de bel ging. Gehaast naar beneden kon ik de ziekenwagen overnemen . was dit even op het nippertje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s