feest op de post

Zo de nadelen van in het centrum te wonen. Ik hoopte op een rustige avond thuis maar iemand anders dacht er anders over. Die iemand anders is iemand van het postkantoor (waar ik bovenwoon !!!) die beslist heeft om zijn pensioen te vieren in een tent langs het postkantoor. De Vlaamse klassiekers hebben we net gehad en nu beginnen we aan een 90’s party. De burgemeester was ook uitgenodigd. Ik niet maar met een beetje verbeelding kan ik meevieren in mijn appartement. Barry White schittert door de boxen, ¬†stiekem dans ik mee. In mijn verbeelding dans ik met mijn verboden liefde. Ik beeld mij in hoe hij mij over de dansvloer draait, keer op keer . Lachend, charismatisch, … heerlijk.

Het zijn de bekende trouwfeest nummers die nu door de boxen knallen, proficiat aan de meneer die met pensioen gaat maar ik beging ondertussen mij af te vragen tot hoe laat dit feestje gaat duren aangezien ik morgen moet werken.

Nog een weekend trouwens en ik vertrek naar Marokko, de Koningssteden bezoeken te paard. Mijn beste vriendin gaat ook mee maar zij had op dit moment rugproblemen. Ik hoop dat ze meekan want ik wil die reis echt niet alleen doen.

Ik heb het gevoel dat dit echt een lange nacht gaat worden en krijg zin in een glas wijn, drinken is deze nacht echter niet aan de orde aangezien ik van dienst ben met de ziekenwagen. Maar ik feest mee ,in gedachte, met mijn verboden liefde.

que sera, sera,…what ever will be will be …

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s