Emotioneel

Ik ben de laatste tijd veel te emotioneel en dat is niet goed, zeker niet voor mijn gewicht. Ja ik ben een emo eter. Ik heb het gevoel dat ik mij door de dagen moet sleuren. Gisteren hadden we een dagtocht met de paarden uitgestippeld . Ik was eerlijk gezegd doodop en mijn paard voelde het. Het was dus een heel rustige rit . Vandaag begon goed, ik ging poetsen. Ik heb alleen maar de slaapkamer gedaan , ben toen een fles wijn gaan halen en heb die leeggedronken. De rest van de dag heb ik in de zetel doorgebracht . Waarom doe ik mezelf dit aan, de wereld zou aan mijn voeten moeten liggen maar ik heb meer het gevoel dat de wereld over mij heen aan het rollen is. Ik moet veranderen, voor mezelf. Waarom laat ik mezelf toch altijd zo hangen. Ik zou vol levenslust moeten zitten maar ik voel mij opgebrand. Helemaal opgebrand . Morgen begint weer een drukke week vol voorstellingen. Ik heb het gevoel dat ik meer toneel naast het podium moet spelen dan dat ik op het podium sta.

Ik moet veranderen voor mezelf maar hoe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s