Premiere

Vandaag is het de premiere, we spelen dus voor de eerste keer voor mensen die wel degelijk geïnteresseerd zijn in ons en geen zoveelste businessevent. Ik kijk er naar uit ! Mijn papa , Martine en Stefaan komen zien. mijn rotsen in de branding. Gisteren kwam ik ineens met een gek idee, waarom zou ik niet een appartement in Antwerpen kopen?De afstand naar mijn werk houd me wel tegen en dan verlies ik waarschijnlijk veel van mijn vrienden. Anderzijds hou ik wel van een bruisend stadsleven. Mijn roots liggen trouwens in Antwerpen. Voor de rest heb ik een luie dag, ik zou nog zoveel moeten doen maar mijn bioritme is eraan voor de moeite.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s