Vrienden

Gisteren zijn we door het slechte weer toch niet naar Brugge geweest maar naar de sauna. Het was genieten, even helemaal onthaasten. Ook lekker gegeten en gedronken. Ik ben daar ook tot een inzicht gekomen, wel een pijnlijk inzicht maar het maakt veel duidelijk . Net als ik worstelen mijn vriendinnen met dezelfde levensvragen. Kinderen, geen kinderen. Ga ik oud worden met de man waarmee ik getrouwd ben.

Gescheiden ben ik ondertussen al , maar die kinderen. Zeker toen de gynaecoloog vroeg of ik nog kinderen wou. Die problemen met mijn baarmoederhals hebben ervoor gezorgd dat ik toch een gezin wil, ik wilde mijn baarmoeder nog niet kwijt. Maar ik besef dat er een aantal achterliggende factoren zijn waarom ik nog geen kinderen heb.  De belangrijkste denk ik ,is dat ik er helemaal alleen voor sta. Ik heb buiten mijn pa niemand om op te rekenen (aan mijn moeder heb ik niets), familiegewijs dan.

Mijn vriendinnen zaten met hetzelfde probleem misschien moeten we ons daar gewoon over zetten. Want uiteindelijk staan we er niet alleen voor , we hebben altijd elkaar nog en dat is toch ook belangrijk.

Vanavond heb ik afgesproken met nog een paar andere vriendinnen, ze waren speciaal voor mij naar de musical komen zien maar ik was ze nadien misgelopen omdat ik een hele tijd met nog een andere vriendin heb staan praten. Ik kan niet anders dan nu even ermee iets gaan drinken om mijn appreciatie uit te drukken.

Morgen ga ik naar de paarden en nadien nog even naar de paardenwinkel om nog een paar t shirts op de kop te kunnen strikken voor mijn reis naar Marokko.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s