Een naaldje

Vanavond heb ik supporters in de tribune zitten, dat maakt me toch altijd net een beetje zenuwachtiger. Niet dat ze me tussen al het volk gaan herkennen of toch mss. Ik hoop dat ze ondertussen mijn kleed hebben hersteld. Gisteren was ik het bijna kwijt, net voor ik op moest.

Ik stond klaar met de rest ,mijn haar en jurk goedleggen, tot ik iets in mijn zij voelde prikken, wat was dit nu weer? Aangezien de vorige scene nog bezig was ging ik haastig op zoek naar wat er mij aan het prikken was en ja hoor, ik had het gevonden . Een naaldje dat de naaisters waarschijnlijk waren vergeten, ik trok het er snel uit zodat het mij niet meer kon lastigvallen. Dat had ik beter niet gedaan ! Heel mijn kleed viel uiteen en bleef enkel met de schouderstukken aan mijn lichaam hangen. Oh nee en binnen enkele seconden moest ik op. Vol paniek heb ik mijn kleed bijeen gehouden, zelf een beetje een taille gemaakt . Toen moest ik op, ik kon alleen maar hopen dat mijn kleed op mijn schouders bleef rusten of zodadelijk had heel de tribune mijn ondergoed gezien. Gelukkig bleef het zitten en had uiteindelijk niemand gemerkt dat mijn kleed stuk was. Na de scene toch maar even langs de naaisters, blijkbaar hebben ze mijn kleed nooit goed gestikt gehad en was ik dus al enkele dagen aan het spelen met een kleed dat bijeen werd gehouden met een naaldje …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s