een vrije avond

Een zeldzame vrije avond voor augustus , onverwachts eigenlijk maar de voorstelling was afgelast wegens het slechte weer en dus zitten we thuis. Alleen ondanks de weersverwachtingen is het extreme slechte weer uitgebleven maar ik klaag niet. Ik vind het fijn om nog eens thuis te zijn, eigenlijk vreemd ,de laatste twee weken breng ik mijn avonden door op en naast het podium. mijn sociaal leven staat op nul. Alé pak op 1 , ik heb mijn vrienden nog !

De mediavoorstelling voor de musical is trouwens enorm, zowel Belgische pers als Hollandse. Ik besef nu meer dan ooit hoe professioneel het is. Maar ik geef toe ik ben jaloers, jaloers op de diegene die een rol hebben. Het is terecht dat ze die hebben maar toch. Het leven van een amateur, leven in de schaduw van anderen.

Ik ben trouwens voor de zoveelste keer belogen door mijn ex, veel te goed gelovig ben ik, veel te goed. Ik ga vanaf nu enkel nog voor mezelf denken. Hoe goed ik ook wil zijn voor anderen, ik kom altijd bedrogen uit. Altijd en dat gaat gedaan zijn. Ik ben geen deurmat waar iedereen eens kan over wandelen. Ik ga vanaf nu voor kwaliteit in mijn leven.

Ik heb ook al projecten voor volgend jaar! In januari auditie doen voor een musical ( ook al zeg ik nu dat ik dit niet ga doen, ik ga het niet kunnen laten om auditie te doen dus …) en ik wil wil een feest voor mijn 35ste verjaardag geven . Ja dat ga ik doen, misschien een gemaskerd feest ?

26 augustus ga ik  naar een verjaardagsfeest, het thema is 90’s en ik heb nog geen idee wat ik aanmoet …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s