maar eerst nog een koffie

Het zou tof moeten zijn maar het is meer een uitputting. De repetities vallen mij zwaarder dan verwacht en dan meer omdat het ook zoveel wachten is, terug opnieuw beginnen en dat dan ook nog eens bij temperaturen van in de 30 graden. Ik trek mij op aan het feit dat ik gelukkig nog geen zware kostuums aanmoet zoals de hoofd cast. Ik moet er ook op letten dat ik niet als vele geïrriteerd geraak maar ook dit is volgens mij te danken aan de hitte. ik verlang naar een zwembad mss moet ik er morgen toch een gaan opzoeken ondanks dat ik eigenlijk nog niet in een zwembad mag van de gynaecoloog.

Deze morgen had ik mij ook nog eens verslapen. Om tien voor negen schoot ik ineens wakker( ik had mijn wekker om 0700 hr gezet). Gewoon door mijn wekker heen geslapen door de vermoeidheid waarschijnlijk van de vorige dag ,repetitie van 1400 hr tot 2300 hr. dan maar vlug mijn kleren aan en naar de paarden. Tussendoor effe een telefoontje dat ik wat later ga zijn.( Ik vraag me af ze niet gedacht hadden dat ik weer in een of andere discotheek was blijven hangen) Dan ook nog omleidingen van een omleiding moeten volgen ,(dit kan ook alleen maar in België ) Martine en mijn vader hadden de paarden al klaargezet,(wat ben ik hun toch dankbaar daarvoor). ik moest enkel nog opzadelen en we konden vertrekken. Om 1300 hr terug naar huis ,vlug naar de winkel, eten ,douchen en nog een dutje( dutjes kunnen heerlijk zijn tijdens drukke periodes.) en nu mij stilaan terug voorbereiden op de avond. Dress rehearsel 2 maar eerst nog een koffie ..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s