Alleen

In het terugrijden naar huis bekroop mij de angst van de eenzaamheid, niet alleen was ik moe maar ik besefte de macht van de sociale media. Nog geen jaar geleden ben ik van mijn man weggegaan. Ik voelde het niet meer, we leefden ieder onze eigen wereld. Ik weet dat ik voor mezelf goed heb gedaan, maar sociale media is hard en zeker als je een foto van je ex met iemand anders ziet…

Het is als naar de film gaan of een toneelstuk, uren wordt je meegesleept in een andere wereld. Een wereld van superhelden en slechteriken . Het is enkel dan nog de vraag voor wie je kiest ,de held of de schurk. Dan als de film gedaan is en het licht gaat aan slaat de werkelijkheid in, net zoals nu. Ik kan nog zoveel schitteren op een podium ,ik kan de held of de schurk zijn, ik kan nog zoveel verre reizen maken als ik wil. De realiteit was dat ik alleen ben, geen man, geen gezin . Enkel mezelf. Alleen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s