Rust

Eindelijk nog eens een voormiddag voor mezelf. Ik had het onderschat. Fulltime werken ( Nu ja ik had gelukkig nog wel wat overuren zodat ik iedere dag rond 1400hr kon stoppen), opgezwolgen worden door de hitte. Ja de hitte had me in zijn greep ,als een zwaar deken waar je je graag in vertoefd maar het ook af en toe eens van je af werpt om verkoeling te zoeken. Alleen dat afwerpen ging niet en de verkoeling kon ik dus enkel in mijn douche zoeken. Koud water, nee niet ijskoud water maar koud water tot ik kippenvel kreeg zo tweemaal per dag ’s morgens voor ik naar het werk vertrok en ’s avonds voor ik in bed dook. Naast het werk en de hitte ben ik ook nog volledig overgeleverd aan de musical (Rubens). Iedere avond repetitie . soms drie uur aan een stuk met veel wachten tussenin. stap ,klap, draai, freeze en terug opnieuw want het was niet gelijk. Het zou leuk moeten zijn maar toch hangt er een vreemde sfeer. Iedereen wilt wel zijn moment of fame , maar dat gaat niet. Niet als je met 150 acteurs op een podium staat. Onderling zijn we vriendelijk tegen elkaar omdat we weten dat we elkaar nodig hebben maar toch gunnen er veel elkaars het licht niet in de ogen. Terwijl we allemaal maar gewoon amateurs zijn (op de profs na dan, die natuurlijk wel in de spotlight staan.)Gisterenavond was het ons toch even gelukt om met een paar mensen iets te gaan  drinken, ben voor alle zekerheid niet lang gebleven. Als de drank in de man is komen de tongen los en dat wou ik vermijden ,plus het feit dat ik nog naar huis moest rijden. Deze namiddag gaan we terug repeteren weer een nieuw stukje eraan breien. Terug vechten voor dat beetje faam.

 

 

PODIUM.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s