Het verdict

Ok het verdict is gevallen. een stukje baarmoederhals gaat eruit. Ik weet niet hoe ik mij hierbij moet voelen, een beetje raar.Ik weet dat het allemaal zo erg niet is maar het voelt als een persoonlijke aanval op mij, al jaren zit mijn baarmoeder daar rustig en ineens aangevallen door een virus. Vanuit het niets, boem ,patat !!

Ik hoop dat het virus na de ingreep wel wegblijft, ik zou mijn baarmoeder toch nog enkele jaren bij mij willen houden, nee ik wil er nog geen afscheid van nemen .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s