Uitgedroogde zeester

 

Aangezien ik nog genoeg overuren heb, had ik in de namiddag maar besloten om die op te nemen en ja ik ben tot vrijdag thuis. Snel inkopen gedaan en naar huis. Ik kon het toch niet laten en heb me nog even neergelegd daar ik deze nacht terug van dienst ben met de ziekenwagen.

Doordat er ’s avonds toch meestal niets op tv is ben ik dan ook mijn reis naar Marokko gaan voorbereiden. Ja een vriendin en ik gaan een week te paard door Marokko langs de koningssteden.Iedere dag ongeveer 30 km wel met gids natuurlijk en paarden van daar . IMG_3271
Als iemand nog tips heeft, je mag ze me altijd geven. Waarom Marokko ? Het avontuur, de natuur, de vreemde cultuur…

Zo ik ga me nu stilaan klaarmaken om terug als een uitgedroogde zeester in bed te gaan liggen. Ik hoop op een goede nachtrust ….slaapwel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s