Slaap

Ik kan niet slapen,net als zovele mensen denk ik. De hitte zit overal in huis. De enige plek die me wat verkoeling geeft is de airco van de auto, ah ja en het koude water van de douche

Deze morgen om zeven eruit om naar wekelijkse gewoonte naar mijn paarden te gaan. Eerlijk nee ik sta niet graag op en eigenlijk zeker niet op zondag, maar meestal na twee tassen koffie denk ik er weer anders over (eigenlijk sta ik nooit graag vroeg op). Mijn pa en M. waren er al, ik voelde mij nog steeds een beetje verslagen toen ik hen zag vanwege de mislukte huizenjacht. Ik had gehoopt er niet over te praten maar mijn pa dacht er anders over en wou me toch maar even zeggen dat dankzij S. we veel geld hebben bespaard door toch niet dat huis te kopen en inderdaad het was goed dat hij dat had gezien maar ik was eerder in mezelf teleurgesteld .Waarom zie ik die fouten niet? Ik zit trouwens nog altijd met het dilemma of ik voor een appartement zou gaan of een huis…

Mijn pa en M. waren trouwens al druk aan het werk op de wei, ze hadden namelijk de kans gezien om de minitractor en aanhangwagen te gebruiken van T. Leek super in het begin tot mijn pa een bocht nam en het kiepbakje  volledig omkantelde. De paardenmest lag overal. Dat gebruiken we dus niet meer!

Met het warme weer zijn de paarden trouwens enorm kalm , toch waren ze enthousiast tijdens de buitenrit en dat doet me iedere keer plezier.

Na de wandeling geven we de paarden met dit weer ook een frisse douche zodat ook zij wat afkoeling krijgen en daarna zoals wekelijkse gewoonte gaan we aperitieven.Dat is meestal zo tegen het middaguur, altijd een leuk samen zijn al heerst er de laatste week (nog altijd )een gedempte sfeer, vorige week was het nieuws gekomen dat de dochter van de bazin pancreaskanker had. Vanaf volgende week krijgt ze chemo.Ik ben trouwens eens benieuwd naar mijne uitslag van de biopsie van mijn baarmoederhals. Nog zo een dilemma. Toen de gynaecoloog mij vroeg of ik nog een kinder wens had, had ik gezegd dat ik die optie nog wel even wil open laten (als het kan). Het kwam vreemd over om te beseffen dat ze ze mss ooit moeten weghalen. Nee ,ik ben er absoluut nog niet klaar voor om er afscheid van te nemen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s