gouden generatie

We zijn de gouden generatie, de generatie waar iedereen op heeft  gewacht. Alleszins toch op de Rode Duivels! Ik wil op mijn beurt deelnemen aan deze generatie . Ik wil mee deelnemen aan de maatschappij en dat ga ik ook doen.We zijn de generatie die 200 % leeft , yolo alsof iedere dag onze laatste is. Al is dat laatste voor sommige deze avond van toepassing denk ik ! Onze Rode Duivels met 2-1 gewonnen van Brazilië , hoe is het mogelijk. Spannend tot op de laatste minuut, we hebben met zen alle mee gesupporterd . Al haat ik één ding ,die toeters!! (en die fluitjes) Ik denk ook vooral omdat we binnen staan in een kleine ruimte…

Ik lig stiekem nog wat na te genieten in mijn bed .Het is veel te warm in mijn kamer mijn slaapkamervenster staat open en de  overwinningssfeer stroomt stilletjes via mijn raam naar binnen. Ik hoor nog menig supporter het straatbeeld vullen met zangstondes. Ik was ook trots op mezelf dat ik maar één pintje had gedronken. Ja ik wil mijn leven beteren. ik wil sowieso vermageren, een mooi huis zoeken en als het kan een leuke man tegenkomen. De eerste twee gaan waarschijnlijk nog vlugger gebeuren dan het laatste ,maar we mogen toch dromen ?

En over dromen gesproken misschien dat we toch stilaan kunnen dromen om de finale van het WK voetbal te spelen.

763.jpeg

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s